Kumppaniksi?

Kaipaatko kumppanuutta suomalaisen ohjelmistotoimittajan kanssa?

Olemme rakennetun ympäristön osaajakeskittymä, jonka kokeneet asiantuntijat hallitsevat erinomaisesti kukin oman osaamisalueensa. Meillä on selkeä kuva niin horisontaalin kuin vertikaalinkin rakentamisen tavoitteista, haasteista, onnistumisista ja tulevaisuuden tarpeista.

Buildpoint on rakennusalan ohjelmistojen jälleenmyyjä, joka tarjoaa ohjelmistoasiakkailleen kattavat koulutus- ja tuki- ja asiantuntijapalvelut. Civilpoint on infra-alan ohjelmistoja sekä koulutus-, tuki- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Assetpoint tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja kiinteistö- ja infraomaisuuden hallintaan.

Etsitkö rakennus- tai infra-alan tuotteellesi jälleenmyyjää?

Jos yritykselläsi on ohjelmistotuote, jolle tarvitset asiantuntevan myyjän, löytyy meiltä ratkaisu. Yrityksillämme on laaja asiakaspohja ja asiantuntijoillamme kattavat verkostot, joten meiltä löytyy oikeat kanavat tuotteidesi myyntiin. Etsimme Trimblen ja Autodeskin jälleenmyyjinä toimiville yrityksillemme uusia tuotteita täydentämään ohjelmistovalikoimaamme. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kaipaatko kumppanuutta Suomen markkinajohtajan kanssa?

Rakennus- ja infra-ala tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kehittää uutta ja menestyä. Olemme aina valmiita keskusteluihin alaamme kehittävistä innovaatioista niin oppilaitosten, vasta aloittaneiden startuppien kuin alan suurten konkaritoimijoiden kanssa. Toimimme yhteystyössä alan yhdistysten kanssa ja olemme avoimia uudelle ja innovatiiviselle ajattelulle.

Ota yhteyttä

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Managing Director

kirsi.palmroos@pointgroup.fi

+358 40 518 4055

Kumppaniksi

Kumppaniksi

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.