Mikä on Point Group?

Point Group -konserni on perustettu palvelemaan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan.

Tunnemme niin infra- kuin talorakentamisen tilaajien, suunnittelijoiden, rakentajien sekä omistajien tarpeet. Asiantuntijamme hallitsevat koko rakennetun ympäristön elinkaaren. Tätä synergiaa hyödynnämme asiakkaamme parhaaksi.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista konsultointia, valmiita tai yksilöllisesti kehitettyjä ohjelmistoja, laadukasta koulutusta sekä ammattitaitoista tukipalvelua. Kaiken tekemisemme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen ja auttaa asiakkaitamme menestymään.

Toimimme kaikissa Point Group -yhtiöissä asiakaslupaustemme mukaisesti:

Palvelumme on aina yksilöllistä, ystävällistä ja jämäkkää

Edustamamme tuotteet ovat maailman huippua

Huolehdimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme tuottavuuden paranemisesta

Point Group on rakennetun ympäristön osaajakeskittymä, jonka kokeneet asiantuntijat hallitsevat erinomaisesti kukin oman osaamisalueensa. Konsernilla on selkeä kuva niin horisontaalin kuin vertikaalinkin rakentamisen tavoitteista, haasteista, onnistumisista ja tulevaisuuden tarpeista.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme huolen, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Toimimme kaikissa Point Group -yhtiöissä arvojemme mukaisesti

missio
Maapallo
Arvot
missio
missio
missio

Point Group Oy

Klovinpellontie 1-3
02180 ESPOO

puhelin 09 2313 2150
info@pointgroup.fi