Älykäs tiedonhallinta rakennusalalla

Älykäs tiedonhallinta tukee liiketoimintaa, parantaa sisäistä tehokkuutta ja karsii toiminnan riskejä niin infra- kuin talonrakennusalallakin. Koska hankkeissa kertyy valtavat määrät tietoa, tarvitaan sen hallitsemiseen hyviä ja yhteisesti sovittuja käytäntöjä sekä moderni tiedonhallintaratkaisu. Autamme parhaan ratkaisun kartoittamisessa ja käyttöönotossa sekä tarjoamme päivittäisen tuen matkallanne kohti tehokasta ja älykästä tiedonhallintaa.

Lataa tiedonhallinnan käsikirja osa 1

Miten rakennusalan tiedonhallinnan haasteet käännetään kilpailukyvyksi? Millaisia hyötyjä ja ongelmia modernit teknologiat tarjoavat? Lataa käyttöösi tiedonhallinnan opas, jossa kerromme alan haasteista ja ratkaisuista, miten tiedonhallintahankkeessa edetään harkitusti kohti älykästä tietosisällön kokonaishallintaa.

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.

Lue lisää aiheesta:

assetpoint

Blogi: 5 asiaa, jotka tulee huomioida dataohjautuvassa organisaatiossa

Assetpointin asiantuntijana sain olla mukana tutustumassa tiedolla johtamiseen, koneoppimiseen, tekoälyyn ja uusimpiin IoT-ratkaisuihin Tukholmassa järjestetyssä Data Innovation Summitissa maaliskuussa 2019.

28.3.2019

civilpoint

Blogi: 7 askelta kohti tehokasta tiedonhallintaa

Miten hallittu tiedonhallintaprojekti aloitetaan? Blogissa seitsemän asiaa, joiden avulla kartoitamme, millainen tiedonhallintaratkaisu ja millaiset käytännöt asiakastamme parhaiten palvelevat.

8.1.2019

civilpoint

Graniittirakennus Kallio: Yhteiskäyttöalusta on oleellinen osa tulevaisuuden infrahankkeita

Trimble Connect tietomallin tehokkaaseen hyödyntämiseen.

3.12.2018

assetpoint

Blogi: Oravannahkojen laskemisesta infraomaisuuden hallitsemiseen

Kuinka kaikki omaisuutta koskeva tieto tulisi säilyttää, niin että sen käyttäminen ja päivittäminen olisi mahdollista jatkossakin? Miten omaisuudesta tulisi huolehtia, jottei se menettäisi arvoaan? Miten omaisuuden arvoa voisi jopa nostaa?

24.10.2018

civilpoint

Sweco: Joustava yrityskulttuuri ja Trimble Quadri mahdollistavat suunnittelijallekin neljä vuodenaikaa

Hyvät tietoliikenneyhteydet, tietomallipalvelimet ja videopuhelut mahdollistavat etätyön vaikka lumikinosten ja pakkasten keskeltä Suomen Lapista.

5.6.2018

civilpoint

WSP Finland: Trimble Quadri vapauttaa kädet suunnittelutyöhön

Tilaaja Turun kaupunki tarjosi Trimblen Quadri-tietomallipalvelimen suunnittelijoiden käyttöön Yliopistonkadun hankkeessa.

4.4.2018

Kysy tarkemmin, me kerromme!

Yksilölliset
tiedonhallintaratkaisut

Jukka Kivelä
050 501 3424
jukka.kivela@assetpoint.fi

AssetPoint

assetpoint.fi

Rakentamisen
tiedonhallinta

Teemu Nivell
0400 925 660
teemu.nivell@buildpoint.fi

BuildPoint

buildpoint.fi

Tehokkaat
tietovirrat

Jani Myllymaa
040 728 4879
jani.myllymaa@civilpoint.fi

Civilpoint

civilpoint.fi