Älykäs tiedonhallinta rakennusalalla

Älykäs tiedonhallinta tukee liiketoimintaa, parantaa sisäistä tehokkuutta ja karsii toiminnan riskejä niin infra- kuin talonrakennusalallakin. Koska hankkeissa kertyy valtavat määrät tietoa, tarvitaan sen hallitsemiseen hyviä ja yhteisesti sovittuja käytäntöjä sekä moderni tiedonhallintaratkaisu. Autamme parhaan ratkaisun kartoittamisessa ja käyttöönotossa sekä tarjoamme päivittäisen tuen matkallanne kohti tehokasta ja älykästä tiedonhallintaa.

Lataa tiedonhallinnan käsikirja osa 1

Miten rakennusalan tiedonhallinnan haasteet käännetään kilpailukyvyksi? Millaisia hyötyjä ja ongelmia modernit teknologiat tarjoavat? Lataa käyttöösi tiedonhallinnan opas, jossa kerromme alan haasteista ja ratkaisuista, miten tiedonhallintahankkeessa edetään harkitusti kohti älykästä tietosisällön kokonaishallintaa.

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.

Lue lisää aiheesta:

civilpoint

Mallipohjainen suunnittelu ja rakennuttaminen toimivilla työkaluilla on omistajan etu tämän päivän infrarakennuttamisessa

Civilpoint tarjoaa ratkaisuja sekä palveluita laajasti infra-alan tarpeisiin. Yksi asiakasryhmä on infran suunnittelun- sekä rakentamisen tilaajat, joita haluamme avustaa alalla eteenpäin kohti elinkaarimallin mukaisia prosesseja.

4.5.2021

civilpoint

Hallitse kaikkia rakennushankkeen tietoja yhdistämällä M-Files ja Trimble Connect

Point Group -konserniin kuuluva Assetpoint Oy on julkaissut ensimmäisen integraation M-Filesin ja Trimblen ohjelmistojen välille. Yhteiskäyttö tehostaa rakennetun ympäristön tiedonhallintaa.

13.4.2021

civilpoint

Digitalisaatiossa tieto on omistajan pääomaa

Digitalisaatio kehittyy ja tietomäärä kasvaa kiihtyvällä tahdilla – haasteena on erottaa tärkeä ja hyödyllinen tieto massasta. Samoin tiedon hyödyntämisessä on kiinnitettävä erityistä huomiota tiedon lähteeseen sekä missä vaiheessa prosessia se on tuotettu ja mihin tarkoitukseen.

9.4.2021

civilpoint

Blogi: Digitaalinen laatuaineisto vai luovutusaineisto?

Olemme Civilpointilla kehittäneet suunnittelun sekä rakentamisen tiedonhallinnan ratkaisuja pitkäjänteisesti tavoitteena tarjota työkalut mahdollisimman tietorikkaan luovutusaineiston tuottamiseen kunnossapidon käyttöön.

5.3.2021

civilpoint

Tilannekuvapalvelu antaa reaaliaikaisen käsityksen nykytilanteesta ja auttaa tekemään parempia päätöksiä

Nykypäivänä yritykset ja organisaatiot toimivat entistä enemmän ympäristöissä, joissa digitalisaation kehitys on johtanut tuotannon ja palveluiden verkostoitumiseen sekä keskinäisiin riippuvuuksiin. Uusi palvelu vastaa digitalisoituvan yhteiskunnan megatrendien synnyttämään, kokonaisvaltaisen tilannekuvan tarpeeseen.   Ajantasainen tilannekuva on päätöksenteon peruspilari. Tilannetietoisuus muodostuu monien eri järjestelmien tuottamasta kokonaistilannekuvasta, ja se tukee toiminnan suunnittelua sekä resurssien oikea-aikaista ja tehokasta kohdentamista. Siksi olemmekin tarttuneet tuumasta toimeen ja […]

3.3.2021

assetpoint

Tilannekuvapalvelu antaa reaaliaikaisen käsityksen nykytilanteesta ja auttaa tekemään parempia päätöksiä 

Nykypäivänä yritykset ja organisaatiot toimivat entistä enemmän ympäristöissä, joissa digitalisaation kehitys on johtanut tuotannon ja palveluiden verkostoitumiseen sekä keskinäisiin riippuvuuksiin. Assetpointin uusi palvelu vastaa digitalisoituvan yhteiskunnan megatrendien synnyttämään, kokonaisvaltaisen tilannekuvan tarpeeseen.   Ajantasainen tilannekuva on päätöksenteon peruspilari. Tilannetietoisuus muodostuu monien eri järjestelmien tuottamasta kokonaistilannekuvasta, ja se tukee toiminnan suunnittelua sekä resurssien oikea-aikaista ja tehokasta kohdentamista. Siksi Assetpoint on tarttunut tuumasta […]

3.3.2021

Kysy tarkemmin, me kerromme!

Yksilölliset
tiedonhallintaratkaisut

Jukka Kivelä
050 501 3424
jukka.kivela@assetpoint.fi

AssetPoint

assetpoint.fi

Rakentamisen
tiedonhallinta

Teemu Nivell
0400 925 660
teemu.nivell@buildpoint.fi

BuildPoint

buildpoint.fi

Tehokkaat
tietovirrat

Jani Myllymaa
040 728 4879
jani.myllymaa@civilpoint.fi

Civilpoint

civilpoint.fi